Met een nieuw filmpje leggen we in het kort onze belofte aan de samenleving uit. Het wordt natuurlijk onze taak om die belofte ook waar te kunnen maken.

Voorbereidingen in volle gang

Wat gaat het hard. We richten op dit moment de nieuwe gemeentelijke organisatie in. Bereiden ons voor. Vaste teams en opgaveteams staan klaar om aan de slag te gaan. We gaan vanaf januari 2019 op een nieuwe manier werken. Strategisch Partners scannen de straks omgeving af. Op zoek naar opgaven die voor Noordwijk interessant zijn.

Verbinden met het doel voor ogen

Alles wordt in stelling gebracht om op een nieuwe manier samen te werken met onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen. Zij krijgen meer dan nu het geval is de ruimte om zelf aan de slag te gaan. Wij zijn daarbij een partner die meedenkt. Meehelpt. We nemen verantwoordelijkheid waar dat nodig is en we laten het liefst die verantwoordelijkheid over aan de stakeholders.

Heb je een goed idee?

In ‘Verbinden met het doel voor ogen’ wordt daar alles over gezegd. Nieuwe kernwaarden. Nieuwe werkwijzen en een nieuwe opgave. Deze strategisch nota mag er zijn. Echter geen zin in ellenlange verhandelingen? Check het korte filmpje ‘Wie zijn wij voor jou?

Nog zo’n leuk bondig filmpje ‘Je kunt trots zijn op je nieuwe gemeente’.