Je kent vast wel iemand in je omgeving die veel voor de samenleving doet. Dat kan vrijwilligerswerk zijn. Maar ook een buitengewone prestatie op het gebied van sport, kunsten, wetenschap en economie. Natuurlijk gaan we in de nieuwe gemeente Noordwijk deze inwoners ook decoreren.

Iemand voordragen?Foto van folder lintjes onderscheiding

De meeste koninklijke onderscheidingen worden uitgereikt tijdens de lintjesregen in april. Wil je iemand voordragen? Dan doe je dat voor 2019 nog in je eigen gemeente. Het lintje wordt wel uitgereikt in de nieuwe gemeente.

Procedure Noordwijk

Wil je iemand voordragen uit de gemeente Noordwijk? Zorg dat het aanvraagformulier voor 1 augustus 2018 bij ons binnen is. Hoe het werkt? Wat heb je nodig? Vind je op www.noordwijk.nl/lintje. Nog vragen? Neem dan contact op met Kabinetszaken van de gemeente Noordwijk via (071) 36 60 000

Procedure Noordwijkerhout

Wil je iemand voordragen uit de gemeente Noordwijkerhout? Dan moet het formulier voor 10 juli 2018 bij ons binnen zijn. Op www.noordwijkerhout.nl vind je onder Koninklijke onderscheidingen meer informatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met Kabinetszaken via (0252) 343 737.