mevrouw voor deur

Op 17 mei 2018 heeft de gemeenteraad van Noordwijk Marië Fabbricotti benoemd als kwartiermaker / beoogd griffier voor de nieuwe gemeente Noordwijk. De gemeenteraad van Noordwijkerhout zal op 31 mei hetzelfde besluit nemen.

Voorbereiding op de fusie

Mevrouw Fabbricotti gaat vanaf 11 juni 2018 parttime en vervolgens vanaf 1 juli tot de herindeling fulltime de rol van kwartiermaker voor de griffie invullen. Het gaat om de fusie voorbereidingstaken en verantwoordelijkheden die nu nog bij de huidige griffiers liggen. Het is vervolgens de bedoeling dat de nieuwe raad van de gemeente Noordwijk haar in januari 2019 benoemt tot griffier.

Strategisch adviseur bij Actal/ATR

Marië Fabbricotti (1972) is woonachtig in Den Haag en werkt op dit moment als strategisch adviseur bij het onafhankelijk adviescollege toetsing regeldruk (Actal/ATR). Daar adviseert en begeleidt zij een interne reorganisatie. Eerder heeft zij langere tijd als plaatsvervangend en waarnemend griffier gewerkt voor de gemeente Delft.