Een nieuwe gemeente Noordwijk. Een nieuwe aanpak. Gericht op nieuwe verbindingen mogelijk maken. Dat was het doel van de netwerkbijeenkomst Kennismaken met de buren! De deelnemers kijken terug op een geslaagde avond. Ze willen meer van dit soort bijeenkomsten.

Goed bezocht

Reddingsbrigade Noordwijk. Northgo College. Bedrijfsleven Noordwijkerhout. Carnavalsvereniging Kaninefaaten en Welzijn! Noordwijk. Het is een kleine greep uit de ruim vijftig organisaties die aanwezig waren op maandagavond 14 mei in het Northgo College.

Erg enthousiast

Ze hadden er zin in. Het werd een bijeenkomst waarop enthousiast kennis is gemaakt. Relaties zijn echt verstevigd. En nieuwe verbonden zijn gesloten. Het smaakt naar meer. De aanwezigen willen een vervolg. Ook zo fijn. Ze willen meehelpen bij de organisatie hiervan. Nog zo’n positief teken. Een aantal deelnemers moest om 22:45 uur nog uit het gebouw ontzet worden.

Aftrap door Carsten Hof

Beoogd gemeentesecretaris Carsten Hof trapte de avond af. Leuk. Nuttig ook. Want hij is ook projectleider/kwartiermaker voor de nieuwe gemeente. Voor hem was het ook een kans om zich voor te stellen. Hij vond het mooi om te zien hoe de deelnemers de avond benutten.

Goede gesprekken

Daarna gingen alle ondernemers, verenigingen, maatschappelijke organisaties, ambtenaren en bestuurders met elkaar het gesprek aan over de kansen en uitdagingen in de nieuwe gemeente Noordwijk. De netwerkborrel was een mooie afsluiting.

Nieuwe aanpak verankerd in strategie

De netwerkbijeenkomst Kennismaken met de buren! is kenmerkend voor de nieuwe aanpak. In Verbinden met het doel voor ogen lees je goed wat die aanpak inhoudt. Ook op de nieuwe fusiewebsite vertelt de gemeente wat de koers voor de toekomst is.