Welke kansen biedt de fusie voor uw organisatie? Op maandagavond 14 mei 2018 buigen verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Noordwijk en Noordwijkerhout zich over deze prikkelende vraag.

Gepaste trots op Noordwijk

Onder het motto Kennis maken met de Buren! organiseren we een netwerkbijeenkomst met onze actieve ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen uit Noordwijk en Noordwijkerhout. Het zijn onze partners die onze gemeente vormgeven. Met gepaste trots kunnen onze partners bouwen aan hun Noordwijk.

Een goede gelegenheid

Met de bijeenkomst zorgen we ervoor dat bestuurders, ambtenaren en diverse organisaties met elkaar in gesprek gaan over wat we voor elkaar kunnen betekenen bij de ontwikkeling van de nieuwe gemeente. We stellen hen graag in de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, kennis te delen en zo relaties te verstevigen.

Inspirerend verhaal

Enthousiasmeur & inspirator Marcel Jongmans vertelt op aanstekelijke wijze over de samenleving en overheid in de toekomst. Vanuit zijn kennis en ervaring houdt hij een beeldend verhaal dat past bij onze strategische visie op de nieuwe gemeente

Rake vragen

Daarna zijn er voor de deelnemers deelsessies om echt met elkaar in gesprek te gaan. Vragen die aan bod komen zijn: ‘Wat betekent de nieuwe gemeente voor de betrokken organisaties?’. ‘Wat verandert er in de manier van samenwerken met elkaar en de gemeente?’. ‘Welke kansen en uitdagingen biedt de fusie’. En: ‘Wat kunnen partijen voor elkaar betekenen?’.

Nieuwe grondhouding

Samen met een aantal betrokken organisaties hebben onze collega’s Imre Grevers, Wieke Barends, Petra Mooring en Natascha Kooi deze netwerkbijeenkomst georganiseerd. Het is een vervolg op een eerdere sessie in november 2017. Het is kenmerkend voor de nieuwe aanpak. De nieuwe gemeente Noordwijk gaat met haar verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties in gesprek over de gevolgen van de fusie.

Samenwerking zoeken

We maken werk van de opgave die we onszelf hebben opgelegd in ‘Verbinden met het doel voor ogen’ Op naar een netwerkorganisatie die gericht samenwerkt met onze actieve ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen uit Noordwijk en Noordwijkerhout om hen de gelegenheid te bieden zelf vorm te geven aan hun Noordwijk.