Jury van inwoners kiezen 24 mei het logo. Op 1 januari 2019 is het startpunt van de nieuwe gemeente Noordwijk. Daar hoort ook een nieuw gemeentelogo bij. Hiervoor is een ontwerpwedstrijd uitgeschreven onder bureaus en vormgevers uit Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk.

Zeventien bureaus hebben zich aangemeld en dienen binnenkort hun voorstel voor het nieuwe logo in. Afgelopen weken hebben inwoners zich kunnen aanmelden om deel te nemen in de jury. Aan deze oproep is door ongeveer 150 inwoners uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk gehoor gegeven. Op 24 mei vindt de verkiezingsavond plaats. De jury van inwoners kiest dan het winnende logo uit een aantal geselecteerde ontwerpen. Dit vindt plaats in hotel De Witte Raaf aan de Duinweg in Noordwijk.