Eén keer in de twee weken plaatst de Noordwijker en het Noordwijkerhouts weekblad een column van de raadsgroep en de verschillende raadswerkgroepen. Het doel is om de inwoners te informeren bij hetgeen de gemeenteraden doen ter voorbereiding op de fusie.

Gebruik huidige gemeentehuizen in nieuwe gemeente

Op 12 juni 2018 verscheen opnieuw een column. Dit keer over de huisvesting van de nieuwe gemeente. Voorzitter van de raadswerkgroep Huisvesting Koen Vermeulen: “De nieuwe gemeente Noordwijk blijft in ieder geval voorlopig gebruik maken van de twee huidige gemeentehuizen.” Ook stelde de heer Vermeulen dat de functie van raadszaal niet alleen als vergaderlocatie geschikt moet zijn maar ook als ontmoetingsplek voor politiek, inwoner en ondernemer.