Eén keer in de twee weken plaatst de Noordwijker en het Noordwijkerhouts weekblad een column van de raadsgroep en de verschillende raadswerkgroepen. Het doel is om de inwoners te informeren bij hetgeen de gemeenteraden doen ter voorbereiding op de fusie.

De werkgroep Burgerparticipatie & Raadscommunicatie

Op 6 maart 2018 verscheen de derde column. Dit keer was het de beurt aan de werkgroep Burgerparticipatie & Raadscommunicatie. Zij ging o.a. in op de ontwerpwedstrijd die wordt uitgeschreven voor het logo van de nieuwe gemeente.
De werkgroep stelt: “Wij nodigen professionele ontwerpbureaus en vormgevers uit Noordwijk en Noordwijkerhout/De Zilk uit om deel te nemen aan een ontwerpwedstrijd. De uiteindelijke keuze voor het nieuwe logo wordt gemaakt door een jury van inwoners van beide gemeenten. Een spannend proces, waarover volgende maand meer duidelijkheid komt.”